Dakwerken Hermans : voor alle daktimmerwerken, dakisolatie, koper- en zinkwerken of gevelbekleding in Vlaams-Brabant en omgeving

Vragen? Contacteer ons!

02 304 41 68

Van dakconstructie en -bedekking tot dakreparatie of -renovatie

Dakwerken Hermans (Bertem bij Leuven, Vlaams-Brabant) verzorgt dakwerken écht van a tot z. Hellend, plat of puntdak,

voor ons is het geen enkel probleem. 

Wij bieden een verscheidenheid aan dakwerkersdiensten:

Timmerwerken

Met daktimmerwerk leggen we de basis voor een perfecte dakbedekking. In nieuwbouwprojecten en dakrenovatieopdrachten verzorgen we dakconstructies voor hellende en platte daken. We kunnen natuurlijk ook speciale structuren zoals dakkapellen voorzien.

Hellende daken

Wij hebben alles in huis voor de nieuwbouw of renovatie van hellende daken. Dakwerken Hermans verzorgt de timmerwerken, plaatst dakisolatie en dakbedekking, doet de afwerking met zink en/of koper, en staat in voor kleine en grote dakreparaties door slijtage of storm.

Platte daken

Ook op platte daken kan Dakwerken Hermans constructie, dakbedekking, isolatie en afwerking tot alle herstellingen; we leveren vlot maatwerk. Ook plaatsen we koepels of een lichtstraat voor meer licht in huis.

Isolatie

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden om uw dak te isoleren. Een hellend dak kan van binnen of van buiten van isolatiemateriaal worden voorzien. Om platte daken te isoleren zijn er drie methodes: een koud plat dak isoleren we aan de binnenkant, een warm plat dak aan de buitenkant, en bij een omgekeerd dak zoals een dakterras zit de isolatie tussen de dakconstructie en de toplaag. Er zijn allerlei verschillende merken, types en diktes in isolerend materiaal en we bespreken graag de juiste oplossing voor u.

Plaatsen van hang- en bakgoten in koper en/of zink

Voor het plaatsen van afvoeren en hang- en dakgoten in zink en/of koper bent u bij Dakwerken Hermans ook aan het juiste adres. We bieden u een ruim aanbod aan types en uitvoeringen. Ook voor het uitwerken van bakgoten en bedekking van de dakbekleding staan we voor u klaar. Vraag naar de mogelijkheden!

Gevelbekleding

Met gevelbekleding geven wij uw woning een ander uiterlijk. Er is volop keuze aan materialen: leien, sidings hout, aluminium of behandeld ijzer, stuk voor stuk geven ze een meerwaarde aan de gevel. Als u ook nog isolatie laat plaatsen bent u binnen meteen verzekerd van een hoger comfort. We geven u graag ons vakkundig advies.

Dakwerken Hermans is vanuit Leefdaal actief in Vlaams-Brabant en omgeving.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een gratis offerte!